Kuršių marių regata 2017

Pradžia /  Kitchen me  /  NAUJIENOS  /  Kuršių marių regata 2017  / 
"Kuršių marių regata“ - tai didžiausias ir giliausias tradicijas turintis buriavimo renginys Lietuvoje, kuris šiemet vyko jubiliejinį - 50-ąjį kartą. 
Rugpjūčio 9-13 d. KITCHEN me komanda, pakviesti restorano „Senasis uostas“, vyko į Nidą palepinti regatos dalyvius ir miestelio svečius, tiesiogiai ant ugnies ruošiamais patiekalais. Kepė visų pamėgtus mėsainius su sausai brandinta jautiena, čirškino jautienos didkepsnius, sultingą antieną, triušienos dešreles. Nidos gyventojams ir svečiams buvo gardi šventė, tai atsispindėjo ne tik valgytojų veiduose, bet ir padėkose už gardų maistą KITCHEN me komandai. Ir nepaisant alinančios kaitros ir praėjusio škvalo padarinių, nusiaubtos vietos, sulaužytų palapinių, kas keletui valandų buvo atėmę žadą, – darbuotojų veidus puošė šypsena. Juk nieko nebuvo mieliau už išalkusius svečius, kurie mielai rinkosi KITCHEN me ir „Senasis uostas“ siūlomus patiekalus.
Pasibaigus šventei KITCHEN me komanda paliko Nidą, bet nepaliko miestelėnų ir svečių be gardžių patiekalų, - jais galite pasimėgauti restorane „Senasis uostas“.
Buriuotojams – gero vėjo ir... iki pasimatymo sekančiais metais!