MINI PICOS iš kukurūzų ir spelta miltų, su rūkyta antiena ir šviežiais daigeliais
ingredientai
Paplotėliams:
1 stiklinė kukurūzų miltų
1 stiklinė spelta miltų
1 kiaušinio
1/2 stiklinės vandens
žiupsnelio druskos
1 v.š. kepimo miltelių
Ant paplotėlių:
keli šaukštai alyvuogių aliejaus
240 g Kitchen me sūdytos parūkytos antienos file
sauja tarkuoto brandinto sūrio
kelios riekelės sultingų kriaušių
saujelė žirnelių, ridikėlių daigelių
žiupsnelio žolelių prieskonių
keli šlakeliai alyvuogių aliejaus

MINI PICOS iš kukurūzų ir spelta miltų, su rūkyta antiena ir šviežiais daigeliais

10 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

Paplotėliams skirtus produktus sumaišykite, pilkite vandens tiek, kad tešla gerai išsiminkytų ir neliptų prie rankų. Išpjaukite apvalias mažas formeles su puodeliu ar lėkštute.
Paplotėlių paviršių patepkite aliejumi, ant viršaus uždėkite plonai pjaustytos sūdytos-parūkytos antienos file, porą griežinėlių plonai pjaustytų kriaušių, užberkite žolelių prieskonių, tarkuoto sūrio.
Kepkite iki 180C temperatūroje įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių. Ištrauktus paplotėlius apšalkstykite alyvuogių aliejumi, užberkite dar tarkuoto brandinto sūrio, papuoškite šviežiais daigeliais.
Skanaus! 

Receptas sukurtas bendradarbiaujant VIRŠ OBELŲ

Skanios nuotraukos: www.grafas.lt foto@grafas.lt 

Atgal į receptų sąrašą