Antiena su apelsininiu padažu
ingredientai
2 kg Kitchen me marinuotas ančiukas, įdarytas obuoliais
Padažui:
3 apelsinų sultys
pusės citrinos sultys
1 v.š. medaus
žiupsnelis Druskos
žiupsnelis Juodųjų pipirų
Garnyrui:
1 Obuolys
pagal poreikį Saliero stiebas
1 Morka
Majonezas
žiupsnelis Druska

Antiena su apelsininiu padažu

90 min.
4 asmenims
Gaminimas

Antieną pašauti į orkaitę ir uždarame inde kepti valandą. Išėmus iš orkaitės sudėti padruskintas bulves, ir vėl uždengus indą kepti dar valandą.

Morką nuskusti ir sutarkuoti, saliero stiebą ir obuolį smulkiai supjaustyti. Pagardinti druska ir majonezu.

Sultis ir medų supilti į prikaistuvį ir kaitinti ant silpnos ugnies kol skysčio sumažės perpus. Sudėti druską ir pipirus, dar truputį pakaitinti ir palikti atvėsti.

Už receptą dėkojame 5 produktai. 

 

 

Atgal į receptų sąrašą