ANTIENOS BLAUZDELĖS SU APELSINŲ PADAŽU
ingredientai
600 g KitchenMe Antienos blauzdelių tulpės su su prieskoniais
200 g virtų burokėlių
2 apelsnai
1 citrina
1 v.š. medaus
Druska, pipirai, žolelės
Alyvuogių aliejus

ANTIENOS BLAUZDELĖS SU APELSINŲ PADAŽU

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Antieną kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 min. Kol mėsytė kepa paruošiame burokėlius. Juos supjaustome norimo dydžio skiltelėmis, užberiame prieskonių ir apkepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Puode ruošiame padažą. Išspaudžiame dviejų apelsinų sultis, kartu su citrinos sultimis (naudoju pusę citrinos). Dedame šaukštą medaus ir užverdame padažą. Verdame kol nugaruoja maždaug pusė skysčio. Tuomet įberiame žiupsnelį druskos ir pipirų. Patiekiame atskirame indelyje prie antienos. Skanaus!

 

Už receptą dėkojame pirmakartaskanus. 

Atgal į receptų sąrašą