Antienos blauzdelių „tulpės“ su glazūruotomis keptomis morkomis
ingredientai
600 g KITCHEN ME antienos blauzdelių tulpių su prieskoniais (kepti orkaitėje)
300 g šaldytų morkyčių
50 g sviesto
2 šaukštų medaus
2 šaukštų balzaminio acto
žiupsnelis druskos
saujelė smulkintų prieskoninių žolelių

Antienos blauzdelių „tulpės“ su glazūruotomis keptomis morkomis

45min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros ir įdėkite KITCHEN ME antienos blauzdelių tulpes su prieskoniais su visa plastikine pakuote. Pakuotės neatidarykite. Kepkite apie 1 val. Po valandos nuimkite viršutinę plėvelę ir kepkite  dar apie 10 min, kad blauzdelės apskrustų.
  2. Morkytes 1–2 min. apvirkite, nukoškite, gerai nusausinkite.
  3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite medų ir balzaminį actą, pakaitinkite, kol viskas taps vientisa mase.
  4. Suberkite morkytes ir kepkite nuolatos maišydami apie 5–6 min. Pasūdykite ir pabarstykite smulkintomis žolelėmis.
  5. Iškeptas KITCHEN ME antienos blauzdelių tulpės su prieskoniais (kepti orkaitėje) patiekite su paruoštomis morkomis.

 Receptas sikurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą