Antienos didkepsnis su bulvių piure, keptais svogūnais ir grybais
ingredientai
300 g KITCHEN me Antienos filė didkepsnis Arizona marinate
2 vnt. bulvės
100 ml pienas
80 g sviestas
druska
aliejus (kepimui)
60 g marinuoti svogūnai
60 g marinuoti kelmučiai
100 ml vištienos sultinys
2 skiltelės česnakas
20 g petražolės

Antienos didkepsnis su bulvių piure, keptais svogūnais ir grybais

45 min.
1-2 asmenims
Gaminimas
  1. Išimkite antienos filė didkepsnį iš pakuotės ir padėkite odele žemyn, gerai įkaitintoje keptuvėje. Kepkite apie 3 minutes, kol oda taps aukso spalvos, tada apverskite ir kepkite kitą pusę, taip pat 3 minutes, arba iki norimi kepimo lygio.
  2. Valytas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje.
  3. Česnaką sutarkuokite, petražoles sukapokite ir sudėkite į pieną su sviestu, šildykite tol, kol sviestas ištirps.
  4. Bulves sutrinkite iki vientisos masės, supilkite pieną su lydytu sviestu ir išpurenkite, pagardinkite druska.
  5. Keptuvėje su sviestu apkepinkite marinuotus svogūnus ir kelmučius, supilkite vištienos sultinį, užvirus pagardinkite druska, pipirais, sudėkite kapotas petražoles.
  6. Į lėkštę sudėkite bulvių piurė, keptą antieną, užpilkite svogūnų ir grybų troškiniu su sultiniu.

 

 

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą