ANTIENOS DIDKEPSNIS SU CUKINIJŲ-ŽIRNIŲ MAKARONAIS
ingredientai
300 g Kitchen me antienos file didkepsnio
1 morka
1 stiklinė cukinijų-žirnių makaronų
1 a.š. sviesto
1 v.š. alyvuogių aliejaus
pagal skonį Druska, pipirai, česnakų granules
pagal poreikį Sweet-chili padažo
Sultenės patiekimui

ANTIENOS DIDKEPSNIS SU CUKINIJŲ-ŽIRNIŲ MAKARONAIS

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Morka supjaustoma šiaudeliais, ištrinama alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, česnako granulėmis.

Kepsnys kepamas orkaitėje pagal rekomendacijas, nurodytas ant pakuotės kartu su morkomis (morkos kepamos ~5 min ilgiau)

Tuo pačiu metu verdami makaronai sūdytame vandenyje. (galima naudoti įvairios sudėties makaronus, pagal skonį)

Išvirus makaronams, nusunkiamas vanduo, dedamas sviestas, viskas išmaišoma, dedama į lėkštę. Šalia dedama mėsa, morkų šiaudeliai, apšlakstoma čili padažu ir puošiama sultenėmis.

SKANAUS!

 

Už receptą dėkojame Tina gamina. 

Atgal į receptų sąrašą