Antienos filė salotos su medaus, sojos ir imbiero padažu!
ingredientai
350 g Kitchen me antienos filė su prieskoniais
pakelio salotų mikso
2 trumpavaisių agurkų
Saujos vyšninių pomidoriukų
1 nedidelio raudonojo svogūno
saujelės kaparėlių
Padažui:
4 v. š. sojos padažo (naudojau light)
6 v. š. tirpinto medaus
2 a. š. citrinos sulčių
20 gramų arba 2 v. š. tarkuoto imbiero
1 skiltelės smulkiai tarkuoto česnako

Antienos filė salotos su medaus, sojos ir imbiero padažu!

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Sekdami ant pakuotės nurodytas instrukcijas iškepkite anties filė.
2. Supjaustykite daržovės ir jas patiekite lėkštėse.
3. Plonai supjaustykite anties filė ir sudėkite ją ant daržovių.
4. Sumaišykite visus padažo ingredientus. Padažą perkoškite (nebūtina) per sietelį ir juo pagardinkite salotas.
 
Skanaus!
 
už receptą dėkojame @itsmevelina
Atgal į receptų sąrašą