Antienos filė su batatų koše ir apelsinų padažu
ingredientai
600 g „Kitchen me“ antienos filė su prieskoniais;
4 didelių batatų
1 apelsino
50 g sviesto
2 v.š. cukraus
0,5 v.š. kukurūzų krakmolo
didelio žoipsnelio apelsino žievelės
2 juodųjų pomidorų garnyrui
pagal skonį Druskos ir pipirų

Antienos filė su batatų koše ir apelsinų padažu

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Antienos filė su prieskoniais ruošiame pagal instrukciją ant pakuotės, t.y. kepame apie 55 minutes 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje neišėmę iš plastikinės pakuotės. Nulupame ir susipjaustome batatus mažesniais gabaliukais, verdame sūdytame vandenyje apie 20 minučių arba kol suminkštėja. Išvirus nupilame vandenį ir elektriniu smulkintuvu sumalame į košę. Skaniname druska ir maltais pipirais. Apelsinų padažui keptuvėje ištirpiname sviestą, pakepiname jame cukrų iki parudavimo, išspaudžiame apelsino sultis, įberiame krakmolą, įtarkuojame apelsino žievelę. Serviruojame batatų košę su antienos filė ir apelsinų padažu bei juodųjų pomidorų ar kitų mėgstamų daržovių garnyru.

Už receptą dėkojame Monika Oliv.

 

Atgal į receptų sąrašą