Antienos filė su karamelizuotomis pistacijomis
Antienos filė su karamelizuotomis pistacijomis
ingredientai
350 g
Antienos filė „Žolelių“ didkepsnis
100 g
pistacijų
2 v.š.
rudojo cukraus
pagal poreikį
Salierų šaknis
Pagal poreikį
morkų, porų
Antienos filė su karamelizuotomis pistacijomis
60min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Pagal pateiktą instrukciją apkepame antienos filė ant keptuvės;
Ant tos pačios keptuvės išėmus antieną išlydome cukrų ir dedame susmulkintas pistacijas;
Kai kiekviena pistacija pasidengia cukrumi, dedame gautą griliažą ant antienos gabaliukų;
Atskirai pakepiname kubeliais supjaustytą saliero šaknį bei morkas.
Už receptą dėkojame Gaminame ir mėgaujamės.
Atgal į receptų sąrašą