Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Antienos kulšelės su keptomis bulvių skiltelėmis
ingredientai
600 g. KITCHEN me antienos blauzdelių Tulpės su prieskoniais
500 g. Bulvės (vidutinio dydžio)
1-2 v.š. Mėgstami bulvių prieskoniai
1 v.š. Aliejus
300 g. Įvairių mažų salotų lapelių mišinys
3 v.š. Apelsininis užpilas
Pagal skonį Druska

Antienos kulšelės su keptomis bulvių skiltelėmis

60 min.
2-3porcijos
Gaminimas
  1. Bulves nuskuskite, supjaustykite vienodo dydžio skiltelėmis, apšlakstykite aliejumi, pabarstykite prieskoniais, druska ir gerai išmaišykite. Sudėkite į folijos lakštą, jį sandariai užlankstykite. Dėkit kartu su antienos blauzdelių pakuote į įkaitintą iki 2000C orkaitę ir kepkite 30-35 minutes. Kai bulvės iškeps, folijos lakštą atidarykite ir dar pakepkite apie 10 minučių, kol jos apskrus. Bulves išimkite, mėsos pakuotę dar palikite, kepti 10-15 minučių.
  2. Įvairių salotų lapelius nuplaukite, nusausinkite ir sumaišykite su apelsininiu užpilu.
  3. Antienos blauzdeles patiekite su bulvių skiltelėmis ir salotų lapeliais. Skanaus!

        Dėkojame Forellesreceptai.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą