Antienos kulšelės su kuskuso salotomis
ingredientai
600 g. x 2 KITCHEN me antienos kulšelės su prieskoniais
200 g. Kuskuso kruopos
250 ml. Verdantis vanduo
2-3 vnt. Trumpavaisiai agurkai
1 skiltelė Česnakas
1 vnt. Citrina
Sauja Šviežios vyšnios
Sauja Žemės riešutai
Pagal skonį Šviežia mėta
Pagal skonį Druska ir pipirai

Antienos kulšelės su kuskuso salotomis

60 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Nuo antienos indelių nuimkite kartotines įmautes. Sudėkite neatidarytus indelius į įkaitintą 200 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite apie valandą.
  2. Kol paukštiena kepa, kuskusą pagardinkite druska ir užplikykite verdančiu vandeniu, uždenkite ir palikite 5 min.
  3. Sausoje keptuvėje apskrudinkite žemės riešutus, atvėsinkite.
  4. Iš vyšnių išimkite kauliukus, česnaką ir mėtą susmulkinkite, agurkus supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, iš citrinos išspauskite sultis.
  5. Kuskusą sumaišykite su agurkais, česnaku, mėtomis, žemės riešutais, vyšniomis bei citrinos sultimis. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
  6. Iškeptas antienos kulšeles patiekite kartu su kuskuso salotomis. Skanaus!

          Dėkojame SigitaCooks už receptą!

Atgal į receptų sąrašą