Antienos kulšelės su orkaitėje keptais burokėliais
ingredientai
600 g „Kitchen me“ antienos kulšelių su prieskoniais;
400 g nedidelių burokėlių
1 saujelės kmynų
1 pakelio arba 80 g šviežių burokėlių lapų
2 valgomųjų šaukštų aliejaus
1 valgomojo šaukšto medaus
2 valgomųjų šaukštų sojos padažo
pagal skonį Druskos ir pipirų

Antienos kulšelės su orkaitėje keptais burokėliais

50 min.
2 asmenims
Gaminimas

Pasiruošiame nedidelius burokėlius – nuplauname, apšlakstome alyvuogių aliejumi, apibarstome druska, pipirais ir kmynais, suvyniojame kiekvieną į foliją ir kepame kartu su kulšelėmis. Antienos kulšeles ruošiame pagal instrukciją ant pakuotės, t.y. kepame apie 60 minučių 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje neišėmę iš plastikinės pakuotės. Kol kulšelės su burokėliais kepa, pasiruošiame salotas. Burokėlių lapus apšlakstome pasigamintu padažu: sumaišytu aliejumi su medumi ir sojos padažu. 

Už receptą dėkojame Monika Oliv.

Atgal į receptų sąrašą