Antienos kulšelės su prieskoniais, moliūgų koše ir keptomis kriaušėmis
ingredientai
600 g Kitchen me marinuotos antienos kulšelės
200 g moliūgo
50 g sviesto
20 g ciberžolės
žiupsnelis druskos
2 vnt. kriaušių

Antienos kulšelės su prieskoniais, moliūgų koše ir keptomis kriaušėmis

45 min.
1-2 porcijos
Gaminimas
  1. Nuiimkite nuo indelio kartoninę pakuotę ir įdėkite į orkaitę, neatidarius indelio.
  2. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 60 min.
  3. Baigiant kepti, sudėkite kriaušes.
  4. Kol kulšelės kepa, pasigamininkite moliūgų košę.
  5. Moliūgą supjaustykite mažais gabaliukais ir išvirkite su druska ir prieskoniais.
    Išvirtą moliūgą sugrūskite ir pagardinkite sviestu (košė paruošta).
  6. Kulšelės iškepa labai sultingos ir aromatingos, o prie jų labai dera keptos kriaušės 

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Gamink su Audrone!

Atgal į receptų sąrašą