Antienos salotos
ingredientai
2 x 350 g. KITCHEN me antienos file Tradiciniai pjausniai
Pagal poreikį Iceberg salotos
2 vnt. Apelsinas
1 vnt. Granatas
1/2 vnt. Svogūnas
Pagal skonį Druska ir pipirai
Užpilai:
2 a.š. Dižono garstyčios
2 a.š. Medus
2 v.š. Baltojo vyno actas
1 skiltelė Česnakas
100 ml. Aliejus
Pagal skonį Druska ir pipirai

Antienos salotos

25 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Gerai įkaitinkite sausą keptuvę ir dėkite kepti antienos pjausnius odele žemyn. Kepkite apie kelias minutes minutes, kol odelė įgaus rudą spalvą ir apskrus. Tuomet apverskite ir apskrudinkite kitą pusę.
  2. Iškepusius pjausnius perkelkite į lėkštę, uždenkite folija ir palikite kelias minutes pailsėti.
  3. Užpilui česnaką susmulkinkite ir sumaišykite su likusiais ingredientais.
  4. Salotas suplėšykite, išgliaudykite granatą, apelsiną nulupkite ir supjaustykite norimo dydžio griežinėliais, o svogūną pjaustykite plonais pusžiedžiais. Viską kartu sumaišykite ir pagadinkite sumaišytu medaus – garstyčių užpilu.
  5. Paruoštas salotas patiekite su dar šiltais antienos pjausniais. Skanaus!

           Dėkojame SigitaCooks už receptą!

Atgal į receptų sąrašą