ANTIENOS TULPĖS SU KUSKUSU
ingredientai
600 g Marinuotos antienos blauzdelių Tulpės (kepti orkaitėje)
150 g (masė nevirtų) perlinio kuskusio kruopų
1 morka
1 skiltelė česnako
žiupsnelis Adygėjos druska (arba druska ir mėgstamos prieskoninės žolelės)
1 a.š. ghee sviesto

ANTIENOS TULPĖS SU KUSKUSU

60min.
2 asmenims
Gaminimas
Antienos "tulpės" kepamos orkaitėje pagal ant pakelio nurodytas rekomendacijas - su visu pakeliu, 60 min.  
Keptuvė su sviestu įkaitinama, joje pakepamas smulkintas česnakas su tarkuota morka. Viskas pabarstoma adygėjos druska (arba druska ir prieskoninėmis žolelėmis. Norint pikantiškiau - pabarstykite pipirais ar aitriosiomis paprikomis). Kepama kol morkos suminkštės. 
Atskirame puode išverdamas perlinis kuskusas su žiupsniu druskos. Išvirus nupilamas vanduo, kruopos sumaišomos su keptomis morkomis. 
Iškepusios "tulpės" dedamos ant kuskuso. 
Galima puošti salotų lapeliais arba patiekti su atskiru salotų dubenėliu. 
 
Skanaus!
 
Už receptą dėkojame Tina gamina
Atgal į receptų sąrašą