Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Brokolių salotos su rūkyta antiena ir spanguolėmis
ingredientai
350 g Kitchen me karštai rūkytos antienos file
2-3 vnt. brokolių
200 g džiovintų spanguolių
200 g saulėgrąžų branduolių
200 g mėlynųjų svogūnų
šiek tiek majonezo remoulade
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų

Brokolių salotos su rūkyta antiena ir spanguolėmis

20 min.
8 porcijos
Gaminimas

1. Brokolį nupilkite karštu vandeniu, palikite

2. Išskirskykite žiedynais, juos susmulkinkite.

3. Saulėgrąžų branduolius lengvai paskrudinkite sausoje keptuvėje.

4. Karštai rūkytą antienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais.

5. Džiovintas spanguoles nuplikykite verdančiu vandeniu ir nusausinkite.

6. Mėlynuosius svogūnus susmulkinkite kubeliais.

7. Dubenyje sumaišykite brokolius, spanguoles, svogūnus ir karštai rūkytą antieną.

8. Pagal skonį viską pagardinkite majonezu remoulade, druska ir pipirais.

9. Išmaišykite ir mėgaukitės skoniais!

Gardūs linkėjimai iš įmonės virtuvės!

 

 

Atgal į receptų sąrašą