Brusketa su sūdyta-parūkyta antienos file
ingredientai
80 g. KITCHEN me sūdyta-parūkyta antienos file
6-7 riekelės Mėgstama duona
Pagal poreikį Žalieji žirneliai
Pagal poreikį Žalumynai
Užtepui:
2 vnt. Kiaušiniai (virti)
50 g. Tarkuotas parmenzanas
1 skiltelė Česnakas
1 v.š. Citrinos sultys
Pagal skonį Smulkinti krapai
Pagal skonį Malti baltieji pipirai
Pagal poreikį Majonezas

Brusketa su sūdyta-parūkyta antienos file

30 min.
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Supjaustykite duoną maždaug 1 cm storio riekelėmis. Dėkite į orkaitę įkaitintą iki 180 * C  ir skrudinkite apie 5 min.
  2. Virtus kiaušinius smulkiai sutarkuokite, dėkite sūrį, pagardinkite pipirais, suberkite smulkintus krapus, česnaką ir apšlakstykite citrinos sultimis. Dėkite majonezo ir išmaišykite.
  3. Ant skrudintos duonelės tepkite užtepą, dėkite griežinėlį sūdytos-parūkytos antienos file griežinėlį ir puoškite žirneliais. Tiks ir kitokie žalumynai. Skanaus!

       Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!

Atgal į receptų sąrašą