Brusketos (bruschetta) su antienos filė guliašu ir keptomis daržovėmis
ingredientai
3 brusketoms reikės:
450 g Kitchen me“ antienos filė guliašo su daržovėmis;
3 riekelių itališkos čiabata (ciabatta) duonos
3 lapų ąžuolinių salotų
1 v.š. paprikų tyrės
papuošimui burokėlių lapų

Brusketos (bruschetta) su antienos filė guliašu ir keptomis daržovėmis

35 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

Antienos filė guliašą su daržovėmis ruošiame pagal instrukciją ant pakuotės, t.y. kepame apie 20 – 25 minutes 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Čiabata duonos riekeles apskrudiname skrudintuve arba keptuvėje, užtepame paprikų tyrę bei uždedame po ąžuolinių salotų lapą. Ant paruoštų brusketų dedame kalną iškepusios antienos su daržovėmis bei puošiame burokėlių lapeliais.

Už receptą dėkojame Monikai OLiv.

Atgal į receptų sąrašą