Burgeris su paukštiena ir keptais persikais
ingredientai
2 KITCHEN ME antienos filė maltinių „Mėsainiams“ su jalapenu
šlakelio Alyvuogių aliejaus
žiupsnelis akmens druskos
2 persikų
1 agurko
1 raudonojo svogūno
2 bandelių mėsainiams
50 g padažo „Medaus – garstyčių“
pagal poreikį Špinatų lapų
pagal poreikį Mėtų ir kalendrų šakelių

Burgeris su paukštiena ir keptais persikais

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. KITCHEN ME antienos filė maltinius „Mėsainiams“ patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir dėkite ant įkaitintų grotelių.
  2. Persikus perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir kepkite ant grotelių, kol vaisiai suminkštės. Nuimkite apdegusią odelę ir šakute švelniai pabraukykite vaisių puseles, paversdami persiko paviršių padažu.
  3. Supjaustykite  trumpavaisį agurką ir raudonąjį svogūną.
  4. Paskrudinkite mėsainių bandeles.
  5. Ant šiltos bandelės puselės pilkite padažą „Medaus – garstyčių“, dėkite špinatų lapų,  svogūno, iškepusį maltinį, persiko puselę, mėtų ir kalendrų mišinio.

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame VMG komandai!

Atgal į receptų sąrašą