Daržovių sriuba su sūdyta ir parūkyta antiena
ingredientai
80 g Kitchen me sūdytos-parūkytos antienos file
150 g žaliųjų žirnelių
2-3 vnt. bulvių
2-3 vnt. morkų
1 didelio svogūno
1 v.š. aliejaus
2 v.š. sviesto
1 litro vandens
žiupsnelis druskos ir pipirų
saujelė porų daigelių

Daržovių sriuba su sūdyta ir parūkyta antiena

30 min.
4 porcijos
Gaminimas

Puode su aliejumi pakepinkite smulkintą svogūną su tarkuotomis morkomis. Įpilkite verdančio vandens, pasūdykite, sudėkite smulkintą brokolį, žirnelius, bulves. Pavirkite apie 15 minučių. Sutrinkite išvirtą sriubą, paskaninkite pipirais, įdėkite sviesto ir palikite 15 minučių sriubą subręsti. Paskaninkite pasūdytos ir parūkytos antienos gabalėliais, juos galite pakepinti sausoje keptuvėje. Taip pat galite uždėti šviežių porų daigeli. 

Už receptas dėkojame VIRŠ OBELŲ.

Atgal į receptų sąrašą