Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Elegantška pica su salotomis ir rūkya antienos file
ingredientai
2 puodeliai miltų
0,5 puodelio šilto vandens
1 vnt. kiaušinio
žiupsnelis cukraus ir druskos
1 a.š sausų mielių
4-6 v.š alyvuogių aliejaus
4 v.š. grietinės
4 v.š pomidorų padažo
8 vnt. vyšninių pomidorų
50 g. tarkuoto fermentinio sūrio
saujelė pjaustytų žalių alyvuogių
saujelė sultenės lapų
100 g. „Kitchen me“ karštai rūkytos antienos file su oda
šlakelio balzaminio acto kremo

Elegantška pica su salotomis ir rūkya antienos file

40 min.
2 porcijos
Gaminimas

 

  1. Į dubenį sudėkite miltus, supilkite vandenį, įmuškite kiaušinį, įberkite cukraus, druskos, mieles, supilkite aliejų ir viską gerai išminkykite.
  2. Suformuokite dvi picas, sudėkite į skardą išklota kepimo popieriumi ir palikite 15 min. šiltai pastovėti.
  3. Tuomet ant picos padų dėkite grietinę, pomidorų padažą (po 2 v.š. grietinės ir 2 v.š. padažo ant vienos picos), tolygiai paskirstykite. Pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol pica gražiai apskrus ir bus iškepus.
  4. Ant iškepusios picos išdėliokite pjaustytas alyvuoges, sultenių lapelius, plonai pjaustytą antienos file ir viską apšlakstykite balzaminio acto kremu.

Dėkojame Oditėlės blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą