Figų ir rūkytos antienos filė salotos su Burrata sūriu
ingredientai
250 g Kitchen me karštai rūkytos antienos file
50 g salotų sultenės
80 g šviežių burokėlių lapų
150 g šviežio Burrata sūrio
2 vnt. figų
pašlakstymui alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos ir pipirų

Figų ir rūkytos antienos filė salotos su Burrata sūriu

30 min.
1-2 porcijos
Gaminimas

Nuplaukite salotų lapus ir leiskite jiems nudžiūti.

Susipjaustykite antienos filė ir figas.

Suplėšome Burrata sūrį.

Paskaniname salotas tyru alyvuogių aliejumi bei prieskoniais.

Šioms salotoms puikiai tiktų ir balzaminis actas.

Už receptą ir nuotraukas dėkojame https://www.facebook.com/svestigyvenima/

Atgal į receptų sąrašą