Gaivios salotos su antienos krūtinėle ir apelsinais
ingredientai
240 g Kitchen me k.r. antienos file
2 saujos mėgiamų salotų lapų
1 vnt. agurkas
pagal poreikį granatų sėklų
1/2 vnt. apelsino
2 v.š. apelsino sulčių
1 a.š. grūdėtų garstyčių
1 v.š. alyvuogių aliejaus
žiupsnelis druskos

Gaivios salotos su antienos krūtinėle ir apelsinais

15 min.
2 porcijos
Gaminimas

Salotas nuplaukite , nusausinkite ir sudėkite į lėkštę. Agurką supjaustykite  šiaudeliais. Apelsiną nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Granatą išskirstykite sėklytėmis. Krūtinėlę supjaustykite plonais gabalėliais. Ant salotų lapelių dėkite agurką, krūtinėlės gabalėlius, aplesiną, pabarstykite granatų sėklomis. Iš aliejaus, garstyčių, druskos ir šviežiai spaustų aplesino sulčių išmaišykite padažą. Juo gardinkite salotas.

Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę!

Atgal į receptų sąrašą