GAIVUS IR SPALVINGAS ANTIENOS AMPLUA SU MANGAIS
ingredientai
600 g Antienos filė su prieskoniais (kepti orkaitėje)
pagal poreikį laukinių ryžių
pagal poreikį sultenės
1 pomidoro
1 agurko
pagal poreikį avokado
pagal poreikį mango
pagal poreikį Felix mango padažas
žiupsnelis druskos, pipirų

GAIVUS IR SPALVINGAS ANTIENOS AMPLUA SU MANGAIS

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Sūdytame vandenyje verdame ryžius.
  2. Kol ryžiai verda, ančiukų file ištriname druska ir pipirais ir dedame kepti į aliejumi įkaitintą keptuvę; kepame apie 10min kiekvieną pusę. Mėsa turi likti minkšta ir sultinga, vidus – rausvas.
  3. Ruošiame salotas. Į dubenį dedame sultenę, smulkintą pomidorą ir agurką, kubeliais pjaustytą mangą. Užpilame Felix mango padažo ir prieš patiekiant sumaišome. Avokadą supjaustome griežinėliais.
  4. Kai viskas paruošta, dėliojame į lėkštę ir ryžius, salotas, paklojame antienos file ir avokado griežinėlius.
    SKANAUS!

Už receptą dėkojame But first food

Atgal į receptų sąrašą