Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Gardžiausia moliūgų sriuba
ingredientai
pagal poreikį Kitchen me sūdyta-parūkyta antienos file
300 g nuvalyto moliūgo
600 ml sultinio
Ghi sviestas (kepimui)
2 vnt. svogūnas
1 vnt. morka
4 skiltelės česnako
1/2 aitrosios paprikos
200 ml grietinėlės
pagal skonį druskos ir pipirų
70 g fermentinio sūrio
kietojo sūrio
petražolių lapelių
duonos skrebučių

Gardžiausia moliūgų sriuba

30 min.
4-5 porcijos
Gaminimas

Koks ruduo be gardžios moliūgų sriubos? Ji ne tik sušildys, bet ir bus apdovanota gardžiausias komplimentais. Netikit? Tam įtakos turi slaptas ingredientas - Sūdyta-parūkyta antienos filė!

  1. Keptuvėje išlydykite ghi sviestą ir dėkite kepinti smulkintus svogūnus, morkas, česnaką ir aitriąją papriką.
  2. Susmulkinkite moliūgą ir pakepinkite su daržovėmis.
  3. Puodą užkaiskite, supilkite sultinį ir apkeptas daržoves. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, kol visiškai suminkštės moliūgo gabalėliai.
  4. Į sriubą supilkite grietinėlę, pagardinkite druska ir pipirais, fermentiniu sūriu.
  5. Paruoštą sriubą sutrinkite virtuviniu smulkintuvu.
  6. Prieš patiekdami pagardinkite kietuoju sūriu, duonos skrebučiais, sūdyta-parūkyta antienos file, smulkintomis petražolėmis.

 

Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!

Atgal į receptų sąrašą