Greita vakarienė - "Burgundiški" antienos medalionai
ingredientai
2 pakuočių (700g) KITCHEN me Antienos filė
200 g Ryžiai
Pagal skonį Sezoninės salotos

Greita vakarienė - "Burgundiški" antienos medalionai

30 min.
4 porcijos
Gaminimas

"Burgundiški" medalionai ant iešmelio yra labai sodraus skonio, lengvai atsiskleidžianti kalendra patiekalui suteikia išskirtinį skonį.

  1. Antienos "Burgundiškus" medalionius reikia kepti orkaitėje ~30 minučių 180 °C temperatūroje, nenuimant viršutinės plėvelės.
  2. Prieš baigiant iškepti, jei pakuotė pati netrūko, pakuotę praplėšėme, kad medalionai šiek tiek apskrustų.
  3. Šeimai pateikti su ryžiais ir sezoninėmis daržovėmis.

Nereikia jokių padažų - tobulas skonis garantuotas!

 

Atgal į receptų sąrašą