Grūdinės duonelės sumuštinukas su antienos lazdele
ingredientai
240 g Kitchen me antienos mėsos lazdelės
1 vnt. grūdinis prancūziškas batonas
keletos ridikėlių
pagal poreikį porų daigai
keletos vyšniniai pomidorai
mėgiamos sūrio užtepėlės

Grūdinės duonelės sumuštinukas su antienos lazdele

15 min.
5 porcijos
Gaminimas

1. Susipjaustome prancūzišką batona riekelėmis.

2. Užtepame tepamu sūreliu.

3. Dedame supjaustytą ridikėlį ir ant viršaus papuošiame porų daigais. 

4. Suspjaustome įstrižai antienos mėsos lazdeles ir dedame ant sumuštinuko.

4. Perpjauname per pusę pomidoriuką ir permeigiame smeigtuku.

Skanių akimirkų linki UAB „Baltic Larus“ kolektyvas.

Atgal į receptų sąrašą