Gurmaniški užkandukai
ingredientai
80 g Kitchen me sūdytos-parūkytos antienos file
keletos bulvių
žiupsnelis druskos ir pipirų
1/2 avokado
Užtepėlei reikės:
200 g varškės
2 v.š. grietinės
žiupsnelis druskos ir pipirų
pagal poreikį žalumynai
žiupsnelis parmezano drožlių

Gurmaniški užkandukai

25 min.
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Nuplaukite bulves, supjaustykite ir apšlakstykite aliejumi, druska ir pipirais. Kepkite orkaitėje apie 15 min. 
  2. Varškę sumaišykite  su išvardintais ingredientais. 
  3. Ant atvėsusių bulvių užtepkite varškės užtepėlę, dėkite avokadą, sūdytą-parūkytą antienos filė ir permezano drožles.
  4. Vietoj varškės užtepėlės naudokite ir tepamą sūrelį.

Skanaus :)

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Daivai Kanopkienei.

Atgal į receptų sąrašą