Gurmaniškosios salotos su antiena ir nektarinais
ingredientai
80 g. KITCHEN me sūdyta-parūkyta antienos filė
2 vnt. Nektarinai
Pagal poreikį Mėgstamos salotos
1 vnt. Raudonasis svogūnas
2 vnt. Pomidorai
50 g. Pelėsinis sūris
Padažui:
1 v.š. Skystas medus
1 v.š. Alyvuogių aliejus
1/2 vnt. Citrina
Pagal skonį Druska ir pipirai

Gurmaniškosios salotos su antiena ir nektarinais

10-15 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Visus padažui skirtus ingredientus sumaišykite tarpusavyje.
  2. Į lėkštę dėkite salotas, supjaustytas pomidoro skilteles, antienos gabaliukus ir kubeliais pjaustytus nektarinus.
  3. Ant viršaus pabarstykite pelėsinio sūrio.
  4. Padažą galite patiekti šalia arba tiesiog užpilti ant salotų. Skanaus!

       Dėkojame Lieknos bitės už receptą!

Atgal į receptų sąrašą