Itališkosios bruschettos su antiena
ingredientai
40 g Kitchen me sūdytos-parūkytos antienos file juostelių
1 vnt Itališka duonelė
50 g tepamo ožkų sūrio
1 v. š. balzaminio acto
1 v.š alyvuogių aliejaus
10 vnt vynuoginių pomidoriukų
5 vnt baziliko lapeliai

Itališkosios bruschettos su antiena

20 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Duonelę supjaustykite plonomis riekelėmis ir kepkite orkaitėje, vidutiniškoje temperatūroje, kol taps traški.
  2. Dubenėlyje sumaišykite aliejų, balzaminį actą bei smulkintus baziliko lapelius. Pomidoriukus perpjaukite pusiau arba padalinkite ketvirčiais, priklausomai nuo duonos riekelių dydžio. Smulkintus pomidorus suberikite į tą patį dubenėlį ir gerai išmaišykite.
  3. Iškepusią duonelę aptepkite ožkų sūriu, gražiai išdėliokite  KITCHEN me antieną, ir ant viršaus dėliokite pomidoriukus. Viską lengvai apšlakstykite likusiu balzaminiu marinatu.

 

Nesigiriant, skonis nepakartojamas!

Už receptą dėkojame skaniai ir sveikai

Atgal į receptų sąrašą