Karštos antienos salotos su aviečių padažu
ingredientai
350 g Kitchen me antienos žolelių didkepsnio
1 sauja rukolos salotų
1 sauja aviečių
Padažas:
1 stiklinė aviečių
1 v.š. medaus
1 v.š. obuolių acto
2 v.š. alyvuogių aliejaus
žiupsnelis maltų baltųjų pipirų

Karštos antienos salotos su aviečių padažu

15-20 min.
2 porcijos
Gaminimas
Antienos filė žolelių didkepsnį supjaustome griežinėliais ir iškepame keptuvėje. Kepame po 3-5 min.iš kiekvienos pusės.
Padažui trintuvėje sutrinkite avietes, medų, actą, aliejų ir pipirus. Trinkite iki vientisos masės.
Į lėkštes sudedame salotas, nuplautas ir nusausintas avietes. Ant viršaus dedame keptą antieną. Apliekite aviečių padažu.
Tiekite iškarto.
 

Už receptą dėkojame Samčio užrašai.

Atgal į receptų sąrašą