Karštos antienos salotos su karamelizuotomis kriaušėmis
ingredientai
350 g "Kitchen me" antienos file "tradiciniai" pjausniai
2 kriaušės
šaukštas rudojo cukraus
pagal poreikį cukinija
mėgstamos salotos aš rinkausi: (špinatai, gražgarstės, iceberg salota)
Padažas:
Citrina
medus
alyvuogių aliejus

Karštos antienos salotos su karamelizuotomis kriaušėmis

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Antieną rinkausi @Kitchenme1, kuri jau pamarinuota ir paruošta gaminti! 
Labai svarbu neperkepti antienos, kad ji liktų sultinga. Prieš kepant subadžiau odą su peiliu, dėjau kepti į sausą įkaitintą keptuvę odele žemyn. Kepiau 7 min, tada apverčiau ir kepiau dar 5 min. Taip mėsa iškepa, tačiau neperkepa ir lieka sultinga . 
Atgal į receptų sąrašą