Kepti antienos filė pjausniai su agurkų salotomis
ingredientai
350 g. KITCHEN me antienos filė Tradiciniai pjausniai
2 vnt. Tortilijos
1/2 vnt. Žaliasis agurkas
2 saujelių Pjaustyti svogūnų laiškai
1 v.š. Sojos padažas
1 v.š. Baltojo vyno actas
2 v.š. Saldžiarūgštis čili padažas
Pagal skonį Druska

Kepti antienos filė pjausniai su agurkų salotomis

30 min.
1-2 porcijos
Gaminimas
  1. Tortilijas iš abiejų pusių apskrudinkite sausoje keptuvėje ir atidėkite į šalį.
  2. Į dubenį sudėkite svogūnų laiškus, supilkite sojos padažą, actą, čili padažą, įberkite žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišykite.
  3. Daržovių skustuku "skuskite" agurką plonomis riekelėmis ir sudėkite į paruoštą marintą bei išmaišykite.
  4. Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir dėkite antienos kepsnius. Kepkite iš abiejų pusių viso apie 5 min. Tuomet perdėkite į lėkštę, uždekite folija ir leiskite 5 min. pastovėti šiltai.
  5. Lėkštėje išdėliokite pjaustytą tortiliją, keptus pjausnius ir agurkų salotas. Skanaus!

         Dėkojame Oditelesblogas.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą