Kepti žiediniai kopūstai krevetėmis ir antiena
ingredientai
250 g žiedinio kopūsto
200 g lukštentų krevečių
20 g KITCHEN me sūdytos-parūkytos antienos filė
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį druskos
kepimui GHI sviesto

Kepti žiediniai kopūstai krevetėmis ir antiena

30 min.
1-2 porcijos
Gaminimas
  1. Nuplaukite žiedinį kopūstą ir jį susmulkinkite.
  2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite smulkintą žiedinį kopūstą. Kepkite pavartant iki suminkštės.
  3. Kol žiediniai kopūstai ruošiami, kitoje keptuvėje pasikepinkite krevetes taip pat ant GHI sviesto (apie 4-5 min.).
  4. Sudėkite apkepintas krevetes į keptuvę, kurioje ruošiami žiediniai kopūstai, ir pagardinkite persilado prieskoniais ir druska. Viską išmaišykite ir pakepinkite dar 2 min.
  5. Patiekite patiekalą su sūdytos parūkytos antienos file juostelėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Kepti žiediniai kopūstai su krevetėmis ir antiena – tikras atradimas virtuvėje.

Gardūs linkėjimai iš KITCHEN me virtuvės!

 

Atgal į receptų sąrašą