Keptos antienos blauzdelės su daržovėmis
ingredientai
600 g. KITCHEN me antienos blauzdelių Tulpės su prieskoniais
1 galvutė Brokolis
Pagal skonį Druska
Pagal poreikį Sviestas
Bulvėms:
5 vnt. Bulvės (vidutinio dydžio)
50 g. Minkštas sviestas
5 v.š. Tarkuotas parmezano sūris
1 v.š. Grietinė
1 skiltelė Česnakas
Pagal skonį Saldžios paprikos milteliai
Pagal poreikį Ciberžolės milteliai
Pagal skonį Druska ir pipirai

Keptos antienos blauzdelės su daržovėmis

60 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Išvirkite bulves su lupena. Tik nepervirkite.
  2. Pagal nurodymus ant pakuotės, dėkite antieną į orkaitę kepimui.
  3. Kol mėsa kepa, atvėsusias virtas bulves perpjaukite išilgai pusiau.
  4. Pasiruoškite užtepą: minkštą sviestą išmaišykite su parmezanu, įdėkite grietinės, prieskonių. Gauta mase aptepkite perpjautų bulvių viršų.
  5. Iki mėsos kepimo pabaigos likus 15 min. dėkite bulves į orkaitę ir kepkite iki gražiai apskrus.
  6. Tuo tarpu pasiruoškite brokolį: supjaustykite jį šakelėmis ir dėkite į verdantį vandenį lygiai 3 minutėms. Išgriebkite, nuvarvinkite ir apkepinkite svieste. Įberkite druskos. Skanaus!

     Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!

Atgal į receptų sąrašą