Kruasanai su sūdyta-parūkyta antienos filė
ingredientai
80 g. KITCHEN me sūdyta-parūkyta antienos filė
6 vnt. Kruasanai
30 g. Sultenės salotos
12 griežinėlių Pomidorai
Padažui:
3 v.š. Majonezas
3 v.š. Grietinė
1 a.š. Dižono garstyčios
Žiupsnelis Švieži pjaustyti krapai
Pagal skonį Druska

Kruasanai su sūdyta-parūkyta antienos filė

10 min.
6 porcijos
Gaminimas
  1. Visus padažui skirtus produktus sumaišykite.
  2. Kruasanus perpjaukite išilgai ir patepkite pasiruoštu padažu. 
  3. Dėkite po 2 pomidoro griežinėlius, sultenės salotas, išdėliokite antienos filė ir uždenkite kruasano pusele. Skanaus!

         Dėkojame Oditėlės blogui už receptą!

 

 

Atgal į receptų sąrašą