Lavašo suktinukai su karštai rūkyta antienos filė ir daržovėmis
Lavašo suktinukai su karštai rūkyta antienos filė ir daržovėmis
ingredientai
250 g.
KITCHEN me karštai rūkyta antienos filė
8 vnt.
Tortilijos
Pagal poreikį
Salotų lapai
1 vnt.
Agurkas
1/2 vnt.
Raudona paprika
Pagal poreikį
Šviežio sūrio užtepėlė arba majonezas
Lavašo suktinukai su karštai rūkyta antienos filė ir daržovėmis
15 min.
4-6 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Tortiliją ištepkite sūrio užtepėle arba majonezu, dėkite salotų lapus, pjaustytą agurką, papriką bei pjaustytą kumpį.
Susukite ir įvyniokite į maisto plevelę.
Dėkite į šaldytuvą bent 2-3 val, galima daryti iš vakaro.
Tada supjaustykite riekutėmis. Galima susmeigti pagaliukais arba įdėti į keksiukų popierines formeles. Skanaus!
Dėkojame
Jelenos maisto blogas
už receptą!
Atgal į receptų sąrašą