Meliono iešmelis su antiena
ingredientai
80 g KITCHEN ME sūdytos rūkytos antienos filė
riekelės meliono
Agurko
Braškių
Mėtų lapelių
pagal poreikį Saldžiarūgščio padažo

Meliono iešmelis su antiena

30 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Melioną supjaustykite lazdelėmis arba kubeliais, dėkite į skardą arba ant grilio ir lengvai pakepkite. Taip pat lengvai pakepkite antieną.
  2. Apvyniokite meliono gabaliukus antiena, supjaustykite agurką plonomis riekelėmis, suverkite viską ant iešmelio, uždėkite po braškę. Padažą sumaišykite su smulkintomis mėtomis. Įpilkite padažo į stiklines ir įdėkite į jas iešmelius.

 

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą