Mini mėsainiai su antiena
ingredientai
10 vnt. mini arbatinių bandelių
60 g KITCHEN me karštai rūkytų antienos mėsos lazdelių
1 vnt. agurko
keletos krapų šakelių
keletos mini pomidoriukų
Padažui:
20 g lydyto sūrio su mėlynaisiais pelėsiais ir saulėje džiovintais pomidorais
30 g tarkuoto Džiugo sūrio
2 v.š. majonezinio sūrio skonio padažo

Mini mėsainiai su antiena

10-15 min.
10-15 užkandukų
Gaminimas
  1. Padažui skirtus ingredientus su virtuvine šluotele sumaišykite.
  2. Supjaustykite antienos mėsos lazdeles griežinėliais.
  3. Susmulkinkite agurką.
  4. Bandeles perpjaukite pusiau ir padenkite abi puseles paruoštu padažu.
  5. Vieną puselę bandelės apibarstykite smulkintais agurkėliais ir išdėliokite smulkintas antienos mėsos lazdeles, užberkite krapais ir užvoškite bandelės viršūnėle.
  6. Persmeikite suformuotą mini burgeriuką smeigtuku, papuoštu mini pomidoru. 
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas!  

 

Atgal į receptų sąrašą