Mini picos su daržovėmis ir antiena
ingredientai
250 g Kitchen me rūkytos antienos file
500 g šaldytos bemielės tešlos
1 vnt paprikos
36 gabalėlių marinuoto agurko
36 griežinėlių pievagrybių
36 griežinėlių juodųjų alyvuogių
patepimui Mango majo majonezo

Mini picos su daržovėmis ir antiena

30 min.
5-6 porcijos
Gaminimas
  1. ~60-80 g fermentinio sūrio;
  2. Atšildykite tešlos lapelius ir kiekvieną lapelį supjaustykite į 6 gabalėlius.
  3. Sudėkite į kepimo skardą išteptą kepimo popieriumi. Kiekvieną gabalėlį patepkite Mango majo majonezu. 
  4. Dėkite smulkiais kubeliais pjaustytą papriką, antienos krūtinėlę, išdėliokite marinuotų agurkėlių, pievagrybių ir alyvuogių griežinėlius, ant viršaus užberkite smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį.
  5. Kepkite 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min., arba tol, kol gražiai apskrus.

Skanaus ;)

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą