Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Moliūgo užtepėlė su rūkytomis antienos mėsos lazdelėmis
ingredientai
150 g Kitchen me antienos mėsos lazdelių
1/2 vnt. sviestinio moliūgo
pašlakstymui alyvuogių aliejaus
žiupsnelis kumino
žiupsnelis raudonosios paprikos miltelių
žiupsnelis druskos, pipirų
keleta duoniukų

Moliūgo užtepėlė su rūkytomis antienos mėsos lazdelėmis

30 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Moliūgą ant sviestinio popieriaus apibarstykite prieskoniais ir apšlakstę alyvuogių aliejuje kepkite pusantros valandos 180 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
  2. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, įjungite apipūtimo funkciją, - moliūgas tampa minkštas, salstelėjęs.
  3. Patiekite su atienos mėsos lazdelėmis.

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Monika Oliv!

Atgal į receptų sąrašą