Moliūgų sriuba su antienos lazdelėmis
ingredientai
150 g Kitchen me antienos lazdelės
300 g moliūgo
2 vnt. bulvės
1 vnt. svogūnas
1 vnt. morka
2 v.š. sviesto
žiupsnelis pipirų
žiupsnelis druskos
200 ml grietinėlės
1,5 l daržovių sultinio

Moliūgų sriuba su antienos lazdelėmis

30 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

Svogūną smulkiai supjaustome. Morką ir moliūgą sutarkuojame. Sviestą ištirpiname ir jame pakepiname svogūną su morka. Daržovėms šiek tiek suminkštėjus sudedame moliūgą. Pakaitiname. Bulves supjaustome mažais kubeliais. Dedame į puodą, suverčiame apkepintas daržoves, pilame sultinį, beriame prieskonius. Paverdame apie 20 min. sriubą sutriname rankiniu trintuvu. Dedame griežinėliais pjaustytas k. r. antienos lazdeles, pilame grietinėlę.

Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę!

 

Atgal į receptų sąrašą