MUMIJOS HELOVINUI
ingredientai
200 g karštai rūkytos antienos filė KITCHEN me
100 g mėgiamo saldžiarūgščio padažo
500 g mielinės sluoksniuotos tešlos (šaldytos)

MUMIJOS HELOVINUI

15 min
4-5 porcijos
Gaminimas
1. Karštai rūkytą antienos file supjaustykite griežinėliais.
2. Mielinę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje, bet nekočiokite. Formele išspauskite norimo dydžio apskritimus.
3. Suformuotus apskritimus patepkite saldžiarūgščiu padažu ir ant viršaus uždėkite karštai rūkytos antienos filė griežinėlį.
4. Likusios tešlos atraižas siaurai supjaustykite juostelėmis ir padenkite viršų, sufomuojant mumijos atvaizdą.
4. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C . Paruoštas mumijas  išdėliokite ant kepimo skardos, ištiestos kepimo popieriumi, ir kepkite apie 15-20 min., kol gražiai apskrus.
 

 

Atgal į receptų sąrašą