Pyragas su antiena ir sūriu
ingredientai
240 g Kitchen me k.r. antienos file
4 lapeliai sluoksniuotos bemielės tešlos
150 g tarkuoto sūrio
1 vnt. kiaušinis

Pyragas su antiena ir sūriu

30 min.
5-7 porcijos
Gaminimas

Dailiai atrodantis kepinys gardus ir karštas, ir šaltas.

  1. Susipjaustykite kubeliais karštai rūkytą antienos filė.
  2. Sutarkuokite sūrį.
  3. Sluoksniuotą tešlą padalinkite į 8 stačiakampius, kiekvieną jų įpjaukite įstrižai, bet ne iki galo. Ant lengvai riebalais patepto atsegamos torto formos dugno išdėliokite tešlos stačiakampius.
  4. Ant tešlos stačiakampių dėkite įdarą ratu, pabarstykite sūriu. Užlenkite stačiakampius į vidų ir užspauskite visus kraštus. Aptepkite kiaušinio plakiniu.
  5. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje apie 25 min.

Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!

Atgal į receptų sąrašą