Raudonųjų lęšių makaronai
ingredientai
150 g Kitchen me antienos mėsos lazdelių
1 v.š. aliejaus kepimui
1 svogūnas
3 skiltelės česnako
400 ml vištienos sultinio
1 skardinė pomidorų savose sultyse
200 ml pieno arba grietinėlės
200 g. raudonųjų lęšių makaronų
žiupsnelis jūros druskos
žiupsnelis juodųjų pipirų
žiupsnelis natūralių prieskonių makaronams
100 g tarkuotos mocarelos

Raudonųjų lęšių makaronai

20 min.
3 porcijos
Gaminimas
  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite smulkintus svogūnus su pjaustytomis dešrelėmis ir keletą minučių pakepinkite. Įspauskite česnaką, pakepkite dar 30 sekundžių.
  2. Supilkite sultinį, pomidorus, pieną, suberkite makaronus ir prieskonius. Išmaišykite, užvirus uždenkite keptuvę ir troškinkite apie 15 minučių, kol makaronai suminkštės ir sugers padažą.
  3. Keptuvę nukelkite nuo ugnies, įmaišykite pusę sūrio. Likusią mocarelą užbarstykite ant makaronų, keptuvę uždenkite dangčiu ir palikite porai minučių, kol sūris išsilydys.
  4. Makaronus patiekite su smulkintais svogūnų laiškais.

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Skaniai sveikai.

Atgal į receptų sąrašą