Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Rožytės su antienos mėsos lazdelėmis
ingredientai
150 g Kitchen me antienos mėsos lazdelės
150 g philadelfia tepamo sūrio
pagal poreikį užkandžių krepšelių
pagal poreikį džiovintų šaltyje burokėlių
pagal poreikį mėgstamų žalumynų

Rožytės su antienos mėsos lazdelėmis

30 min.
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Į konditerinį maiišelį sudėkite Philadelfia tepamą sūrelį ir uždėkite antgalį. (Naudojome antgalį, kuris formuoja rožytes)
  2. Į vieno kąsnio kepšelius išspauskite masės, taip, kad gautųsi gražios gėlytės. 
  3. Supjaustykite griežinėliais Kitchen me antienos mėsos lazdelę ir dailiai susmaigstykite.
  4. Gėlytės viduriuką papuoškite šaltyje džiovintais burokėliais. Naudokite mėgiamus žalumynus užkandukų papuošimui.

 

Skanaus!

Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!

 

Atgal į receptų sąrašą