Rytietiškos salotos su pikantiškais antienos pjausniais
ingredientai
350 g. KITCHEN me antienos filė Pikantiški pjausniai
Pagal poreikį Salotų asorti
250 g. Vyšniniai pomidoriukai
Pagal poreikį Svogūnų laiškai
Padažui:
1 skiltelė Česnakas
1 a.š. Sutarkuotas šviežias imbieras
2 a.š. Sojos padažas
3 a.š. Medus

Rytietiškos salotos su pikantiškais antienos pjausniais

30 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Antieną išimame iš pakuotės, dedame pjausnius į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus, kepame ant stiprios ugnies 3-4 min, tada apverčiame ir kepame iš kitos puses irgi 3-4 min. Apskrudusius pjausnius dedame į karščiui atsparų indą ir šauname į 180 lapsnių įkaitintą orkaitę, kepame 10 min, išimame ir palaikome dar 10 min uždengus. 
  2. Į lėkštę išdeliojame salotų lapus, pomidoriukus perpjaname pusiau, svogūnų laiškus supjaustome griežinėliais įstrižai.
  3. Paruošiame salotų padažą. Paruoštus antienos pjausnius supjaustome, dedame ant salotų, pašlakstome viską padažu ir pabarstome kepintomis sezamo sėklomis. Skanaus! 

          Dėkojame Jelenos maisto blogui už receptą!

Atgal į receptų sąrašą