Saldus miegas perlinio kuskuso patale, po antienos anklode
ingredientai
80 g Kitchen me sūdytos-parūkytos antienos file
100 g perlinio kuskuso
1/3 oranžinės ir žaliosios paprikos
saujelės juodųjų alyvuogių
50 g kietojo sūrio
žiupsnelis švž. petražolių
žiupsnelis švž. krapų
žiupsnelis druskos
šlakelio alyvuogių aliejaus

Saldus miegas perlinio kuskuso patale, po antienos anklode

15 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Puode užvirkite 1 litrą vandens, įberkite druskos ir supilkite kuskusą. Virkite apie 12min. Išvirus supilkite kuskusą į sietelį ir leiskite nuvarvėti vandeniui.
  2. Paprikas supjaustykite kubeliais, alyvuoges - griežinėliais, kietąjį sūrį - plonesniais trikampėliais.
  3. Daržoves ir sūrį sumaišykite su kuskusu, alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir sudėkite smulkiai supjaustytas petražoles ir krapus. Viską gerai išmaišykite.

Sudėkite į indelius ir... Paguldykite skeletą, jį užklokite sūdytos parūkytos antienos file juostelėsmis.

 

Gardžiai baugių kitokių skonių potyrių linki UAB „Baltic Larus“ kolektyvas.

Atgal į receptų sąrašą