Saldžiai aštrios vasariškos salotos su antiena
ingredientai
350 g Kitchen me antienos pjausnių
200 g įvairių salotų lapų
100 g šviežių braškių
4 ridikėlių
1 saujelės kedro riešutų
0,5 aitriosios paprikos
papuošimui Našlaičių žiedų
Padažui:
1 valgomojo šaukšto šaukšto medaus
40 ml nuo anties kepimo likusių riebalų
1 žiupsnelio prieskoninių žolelių

Saldžiai aštrios vasariškos salotos su antiena

30 min.
2 asmenims
Gaminimas

Antienos pjausnius kepame pagal instrukciją ant pakelio. Aš kepiau keptuvėje apie 7 minutes. Kol antiena vėsta, pakepiname kedro riešutus keptuvėje be riebalų. Pasiruošiame padažą: po kepimo likusius riebalus sumaišome su medumi ir šviežiomis žolelėmis. Ant daržovių patalų dedame kiek atvėsiusią antieną, pilame padažą ir puošiame valgomomis gėlėmis. 

Už receptą dėkojame Monika OLiv

Atgal į receptų sąrašą